0. Introductie

Hier komt de introductievideo.

In 7 weken naar meer leads met je bedrijf

Het LeadStart Programma is een uitgebreide online cursus met een interactieve ledenclub. In deze cursus leer je om meer leads te krijgen met je bedrijf. Een lead is potentiële klant die interesse heeft in je aanbod. Als een persoon lead is geworden, is het de taak aan de ondernemer om hier een klant van te maken.

VVV-Model uit de LeadStart Challenge

In deze cursus leer je om je bedrijf vindbaar te maken, vertrouwen te wekken bij je bezoekers en te zorgen dat ze je aanbod kopen. Het gaat om de drie V’s van het VVV-model; Vinden, Vertrouwen en Verkopen. In het LeadStart Programma worden de 7 modules uit de gratis LeadStart Challenge met meer diepgang uitgelegd.

Externe tools

In de trainingen worden een aantal optionele tools gebruikt, waaronder de e-mailmarketing software ActiveCampaign. Ook leer ik je hoe je kunt adverteren op Facebook met betaalde campagnes. De kosten van deze tools beginnen erg laag en nemen pas toe als je ook meer resultaat krijgt. De gemaakte kosten zitten niet bij de prijs van het LeadStart Programma inbegrepen.

Profiel aanvullen

Rechtsboven via Mijn account > Profiel een profielfoto uploaden en kun je meer over jezelf kwijt zodat we beter kennis kunnen maken. Je gegevens worden veilig bewaard en niet met derden gedeeld.

Huisregels

Hieronder vind je de huisregels van het LeadStart Programma. Behandel elkaar met respect, geef zinvolle feedback en heb plezier in het ondernemen!

Heel veel succes met het LeadStart Programma! Groet, Menno

Club Forums LeadStart Programma 0. Introductie

De introductie tot het LeadStart Programma.